Lütfen bekleyin..



DİKA’dan Futbol Turnuvası

17 Mayıs 2017, 22:39 - Okunma: 3147

"ÜLKESİNE KATMA DEĞER KATAN BİLİNÇLİ VE SAĞLIKLI GENÇLİK İLE GÜZEL BİR GELECEĞE"Vali Ahmet Deniz, Avrupa Birliği destekli Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BATSO) ortaklaşa yürüttüğü, ‘’Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe” projesi kapsamında düzenlenen ‘Futbol Turnuvası’nın startını verdi. Turnuva, Vali Deniz'in yanısıra, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve kamu kurumları müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Turnuva öncesi sporcuları ziyaret eden Vali Deniz, sporcularla yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip, kendilerine forma hediye etti.

Protokol takımı ile bilinçli gençlerden oluşan turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu Batmanlı futbolcu Muhammed Gönülaçar ile birlikte yapan Vali Deniz,  tüm takımlara başarılar diledi.Turnuvanın ilk maçını bir süre izleyen Vali Deniz, daha sonra stattan ayrıldı. 
Toplamda, 160 kişiden oluşan 16 takımın yer aldığı turnuva; eleme sistemi şeklinde olup, elemeler, çeyrek final, yarı final ve final maçı ile son bulacaktır. Turnuvanın sonunda ilk 3’e giren takım oyuncularına ödül olarak kupa ve madalya verilecektir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=