Lütfen bekleyin..



Belediyespor kulüplerine sahip çıkılsın çağrısı

16 Mayıs 2019, 15:33 - Okunma: 866

1955 Batman Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Şeyhmus Sınır, kulübün son durumu hakkında açıklama da bulundu. Şeyhmus Sınır yaptığı yazılı açıklama da, göreve geldikleri ilk günden itibaren kulüp olarak bir çok başarıya imza attıklarnı ve Batman'a büyük başarılar kazandırdıklarına değindi.

Hentbol'da sezon başında hedeflediğimiz Avrupa Kupalarına katılmayı başardık. Bayan Futbol takımımız adını Türkiye’de son 4 takım arasına yazdırarak 2.Lige çıkma yolunda büyük bir adım atmış durumda. Süper Lig'de mücadele eden Bayan Masa Tenisi takımımız da Avrupa Kupası'na katılmaya hak kazandı. Milli güreşçimiz Sinan Sadak, Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Kulübümüzün bir diğer Milli sporcusu Yusuf Oğur, yüzme de bir çok madalya kazandı. Erkek ve Bayan Judo takımlarımız takım halinde Türkiye Şampiyonlukları elde etti. 

Bu başarıları kısa bir zaman dilimi içerisinde elde etmenin gururunu yaşarken, bir taraftan da kulübümüzün içinde bulunduğu belirsizlik içimizi acıtıyor. Bünyesinde onlarca Milli ve yüzlerce lisanslı sporcu bulunduran köklü kulübümüzü kaderine terk etmeyelim. Yüzlerce sporcu kardeşimizi sokaklara mahkum etmeyelim. 1955 Batman Belediyespor Kulübü şu an itibariyle maddi sıkıntılar yüzünden kapanma noktasına gelmiş bulunmakta. Geçmiş dönemde aynı durumda bulunan kulübe, kayyum yönetimi el atmış ve görev süreleri boyunca 1955 Batman Belediyespor Kulübüne destek sundular. 

Aynı adımı şu an görevde bulunan Belediye yönetiminden de beklerdik fakat bugün itibariyle kendilerinden olumlu bir yanıt alamadık. Umarım en kısa süre de herşey için geç olmadan gerekli adımlar atılır. Bu kulüp ve kulüp bünyesinde bulunan takımlar Batman'ın adını taşıyor. Hentbol takımımız Avrupa Kupalarına katılmayı hak etti ama belli ki sahipsizlikten Avrupa'da yer almayacak. İlimizin tanıtımı için milyonlarca lira veripte yapamayacağımız reklamı, Hentbol takımımız ile yapma şansını yakalamışken bunu elimizin tersiyle itmeyelim.Kulübe sahip çıkılması konusunda şehrin dinamiklerinin bir araya gelmesi gerektiğine dikkat çeken Basın sözcüsü Şeyhmus Sınır, başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere İl Özel İdare, Batso ve İş insanlarının kulübü sahipsiz bırakmayacaklarına inandığını dile getirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=