Lütfen bekleyin..



Prof. Ahıskal’dan yeni Kitap

17 Mayıs 2017, 22:33 - Okunma: 1367

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Orhan AHISKAL, Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret ederek "Viyola Düştü Yola” adlı yeni yayınlanan kitabını hediye olarak takdim etti.Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.Orhan AHISKAL’ın hediye takdim ettiği "Viyola Düstü Yola" adli kitabı kabul ederek, Prof. Dr. AHISKAL'a teşekkürlerini ifade ederek başarılarının devamını diledi.

 Prof. Dr. M.Orhan AHISKAL, Viyola Düştü Yola  adlı  kitabında, meslektaşları arasında Ruşen , gençler ve öğrenciler için Ruşen ağabey ya da Ruşen hoca olarak bilinen bir müzik işçisinin dünyanın en tanınmış toplulukları ile bir orkestracı , oda müzikçi ve solist olarak , bir lobi ve maddi destek ,menejerlik şirketi pazarlaması olmaksızın , hiçbir kendini satma çabası içine girmeksizin , en doğal ve dürüst haliyle yaşamını müzik yapmaya adamış Ruşen Güneş’in elinde viyolası ile yola düşüşünün kısa hikayesini anlatıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=