Lütfen bekleyin..



Gençlerin Manga, İlgisi

17 Mayıs 2017, 22:27 - Okunma: 1867

Batman Belediyesinin organize ettiği Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen konserler serisinin dün akşamki konuğu Manga grubuydu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Manga, sahnedeki performansı ile Batmanlıları coşturdu. Manga Grubunun Batman'da konser vereceğini öğrenen Vatandaşlar 16 Mayıs Şehir Stadına akın etti. Binlerce Batmanlı, Manga Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarıyla coştu. Yaklaşık 2 saat süren konserde gönüllerince eğlenip, stres atan binlerce kişi bu tür organizasyonların devam etmesini istedi. Konsere Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Batmanlıların yanı sıra çok sayıda genç katıldı. Coşkulu kalabalık karşısında oldukça mutlu olduğu gözlemlenen Başkan Vekili Aksoy, konser sonrası konuşma yaptı.

Belediyenin www.batman.bel.tr adlı internet sitesinde bir anket yapacaklarını belirten Başkan Vekili AKSOY, gençlerin ankette hangi sanatçıyı istediklerine bakılarak imkanlar ölçüsünde o sanatçıyı kendileriyle buluşturmak için çaba sarf edeceklerini söyledi. Gençleri çok sevdiğini ve onlar için aralıksız çalıştığını ifade eden Başkan Vekili AKSOY: "Sizleri böyle mutlu ve gülerken görmek bizleri daha çok mutlu ediyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz.” Dedi. 

BATMANLI SANATÇILAR UNUTULDU!
Öte yandan Batmanlı sanatçılar Belediyenin Gençlik festivalinde kendilerine yer verilmemesi nedeniyle üzüntülerini dile getirdiler. Yaklaşık bir haftadır devam eden Festival etkinliklerinde Batmanlı sanatçıların unutulduğunu dile getiren sanatçılar Celal Gümüş gazetemize yaptığı açıklamada ”Belediyemizin faaliyetlerinde kentin sanatçılarına da yer verilmesi gerekir. Dışarıdan sanatçı getirilmesine karşı değiliz ama bizleri de unutmasınlar. Hiçbir beklenti içinde olmadan halkımızla buluşmaya hazırız. Ama maalesef festivali düzenleyenler ön yargılı davranıyorlar.  Bir çifte standart var. Umarım bundan sonraki faaliyetlerde Batmanlı sanatçılara da yer verilir. Kurumların Batmanlı sanatçılara olan ön yargısını kırmamız gerekir.” Dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=