Lütfen bekleyin..



TPAO Halil Türe Futbol Turnuvası sona erdi

05 Mayıs 2019, 13:42 - Okunma: 1977

Türkiye Petrolleri Batman bölge müdürlüğü tarafından organize edilen üniteler arası Halil Türe futbol turnuvası Cuma günü oynanan final maçıyla sona erdi.Yaklaşık 25 gün önce başlayan 10 takımın katıldığı iki grupta oynanan futbol müsabakalarının lig ve puan usulüne göre oynandığı belirtildi Saat 18:00’de başlayan müsabakayı

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Bölge Müdür Yardımcısı Murat Karataş, Petrol-İş Batman Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz, Ünite Müdürleri ve sporseverler yakından takip etti. Final maçında TPAO Üretim Müdürlüğüne bağlı Diyarbakır sahası ile Güvenlik müdürlüğü karşı karşıya geldi. Müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ve 6-3’lük skorla müsabakadan ayrılan Diyarbakır sahası turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın 3. İş güvenliği olurken, Ulaştırma Servisi En Centilmen Takım oldu. Gol krallığını ise Hukuk Müşavirliğinden Aydın Demirboğa kazandı. 


HALİL TÜRE’NİN AİLESİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
TPAO Batman Bölge müdürlüğü eski personeli, Petrolspor eski futbolcusu, gol kralı rahmetli Halil Türe’nin ailesine plaket takdim edildi.  Final maçı sonrası verilen plaket töreninde açıklamada bulunan TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir “Bildiğiniz üzerine hepimizin abisi, büyük insan, iyi sporcu rahmetli Halil Türe’nin ismini yaşatacağımızı daha önce belirtmiştik. Bu çerçevede çalışma arkadaşlarımızın çabaları ile güzel bir futbol turnuvasının bitirdik. Ben başta Halil Türe abimiz olmak üzere kurumumuzda hizmet eden ve ebediyete intikal etmiş olan tüm çalışma arkadaşlarımıza birkez daha rahmet diliyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Burhan Keskin
1234 gün önce
Halil ağabeyimiz rahmet. Le anıyoruz rahmetli babam hasan keskin de 40 yıla aşkın TPAO ya hizmet ettiğini tüm TPAO mensuplarını rahmetle anıyoruz
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=