Lütfen bekleyin..



Sanatçı Cevher Can’dan modern fitness salonu

28 Nisan 2019, 17:10 - Okunma: 2571

Batman’lı hemşehrimiz Antalya’da yaşayan Sanatçı Cevher Can Antalya Lara’da lüks spor merkezini hizmete açtı. Antalya’nın en lüks semti Lara’da Cevher Can tarafından açılan açılan Rotis Fitness Club modern yanı, büyüklüğü ve spor tesisleriyle göz kamaştırdı. 2 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulan Tesisten hergün yüzlerce kişi faydalanıyor.


Uzun yıllardır Antalya’da İkamet eden 39 yaşındaki Ses Sanatçı Cevher Can çeşitli eğlence yatırımlarından sonra Lara Dedeman semtinde yer alan Akdeniz’in yeni gözde mekanı Rotis Fitness Clubü hizmete açtı.

Rotis Fitness Club’u açarak Antalya halkına yeni bir soluk kazandıran Cevher Can gazetemize yaptığı açıklamada “Rotis Fitness Club’u açarak halkımıza hamam,sauna,jakuzi,Buhar odası,kapalı yüzme havuzu,fitness,boks, Bayanlara Özel Hamam, Vücut geliştirme, pilates,Bay bayan Kuaförü ve Cilt bakım hizmeti sağlayarak halkımızın  Strest atma,Keyifli zaman geçirme ve vücudunu geliştirme olanağı sağlıyoruz. Adresimiz Gençlik mahallesi 1330 Sok. No : 13 Nostaljik Tramvay son durağı Muratpaşa’da yer almaktadır.” Dedi
Batmanlı hemşehrilerine ve tüm dostlarına gazetemiz aracılığıyla selam gönderen Sanatçı Cevher Can Müzik sektörü ve gece kulübü sektöründen sonra spor tesisi işine girdiğini ve bu çalışmayı da yüzünün akıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 
Rotis Fitness Club İletişim Telefonları : 0551 959 90 29 - 0242 321 60 21

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=