Lütfen bekleyin..



Raketlerimiz İkinci Oldu

16 Mayıs 2017, 14:01 - Okunma: 1466

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları faaliyet programı içinde yer alan, Kort Tenisi Bölge Şampiyonasında kız ve erkeklerde takım halinde ikinci olduk. 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan yıldız kızlarda finale kalan 50. Yıl Ortaokulu sporcularından Büşra Ayaz ve Yasemin Taz, geçen yılın Dünya Şampiyonu Okyanus Kolejine yenilmekten kurtulamadılar. Mersin Tenis Kompleksinde yapılan Yıldız Kızlar bölge şampiyonasına 17 ilden 84 sporcu katıldı. Yine erkeklerde ise 14 ilden 42 sporcunun müsabakalara katıldığı şampiyonada Kültür Ortaokulundan Yunus Künkül ve Sultan Ahmet Künkül, İstanbul FMV Aliağa Işık Ortaokuluyla yaptığı final maçını kaybederek bölge ikincisi oldu. Sporcuları ve antrenör Sabahattin Alökmen’i, Okul İdarecilerini tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Burak Eren, farklı kulvarlarda kenti tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Eren; “Daha önce Batman’da sadece isim olarak bilinen spor branşlarında bölge ve Türkiye dereceleri yapmaya başladık. İlimizi sporla en iyi bir şekilde Fair-Play çerçevesinde tanıtmaya devam edeceğiz. ”diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=