Lütfen bekleyin..



Tüpraş’ta TİS İmzalandı

16 Mayıs 2017, 13:51 - Okunma: 1776

Petrol İş Sendikasının Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli şubelerinin örgütlü olduğu Tüpraş’ta toplu iş sözleşmesi genel merkez yöneticileri Tüpraş yöneticileri, Şube Başkanları, Başkan Yardımcıları ve temsilcilerin de yer aldığı toplantı sonunda anlaşmaya varılarak genel merkezde imzalandı.Petrol-İş Sendikası, Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli Şubelerinn örgütlü olduğu Tüpraş (Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.) İşletmesi'nde, 2017-2018 dönemini kapsayacak toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varıldı. Toplu iş görüşmelerini Petrol İş sendikasının yeni yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik ve Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu imzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara hayırlı olmasını dilediler. Tüpraş’ta İmzalanan Toplu iş sözleşmesi 2 yıl geçerli olacak.

Buna göre ilk altı ay için %9 zam, ikinci altı ay için enflasyon zammı, üçüncü altı ay enflasyon, son altı ay içinse enflasyon+%0.5 olarak imzalandı. Bir süredir İşçilerin eylem yapmasına neden olan toplu iş görüşmeleri 4 bin işçiyi ilgilendiriyordu. Batman’da da Tüpraş işçileri defalarca TİS için eylem yaptı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=