Lütfen bekleyin..



Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Batman’da

15 Mayıs 2017, 19:27 - Okunma: 1148

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş Batman’da Sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.Sağlık-Sen Batman Şubesinin Hemşireler günü ve anneler günü münasebetiyle tüm sağlık çalışanlarına yönelik hazırlamış olduğu yemek programına katılan Memiş, yemekten sonra Sağlık çalışanlarına hitap etti ve sorunlarını dinledi.Programı organize eden Batman Sağlık Sen Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, Sağlık-Sen olarak, fedakar, çalışkan ve aynı zamanda karhama sağlık çalışanlarımızın ve sosyal hizmet çalışanlarımızın emeğinin, alın terinin kıymetinin görülmemesi ve bilakis kendilerin mağdur konuma düşürülmesine karşın, her zaman sahada olduklarını, bürokraside olduklarını, toplu sözleşme masalarında, yargı yoluyla mahkemelerde, STK olarak meydanlarda olduklarını ifade etti.

Seven, Sağlık memuruyla, hemşiresiyle, ebesiyle ATTsiyle memuruyla, amiriyle tüm sağlık çalışanlarımıza yönelik olarak yaptıkları bu programa iştirak eden herkese teşekkür ettiklerini söyledi.
Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, programa iştirak edenlerin hemşireler günü, ebeler günü ve anneler gününü kutladı.
Programa iştirak eden Sağlık çalışanlarına hitap eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de Sosyal sendikacılığın nasıl yapıldığını tüm kesimlere, öğretmiş bulunduklarını söyledi. Memiş, “Özellikle ülkemizin en zor dönemlerinde Sağlık-Sen ailesi olarak, elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Zor dönemlerde kim var denildiği zaman? “ben varım” dediği gibi şairin bizlerde, bizlerde zor dönemlerde biz varız diyerek, en sıkıntılı dönemlerde bu ülkenin geleceğine darbe vurmak isteyenlere karşı dik bir duruş sergiledik” ifadelerini kullandı.
Batman’da bir dinlenme tesisinde verilen yemeğe Batman, Sason, Kozluk  ve diğer İlçelerde çalışan sağlık çalışanları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vechettin Acar, Diyarbakır, Bitlis ve Siirt Sağlık-Sen Şube Başkanları ve diğer Sağlık yöneticileri katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=