Lütfen bekleyin..



Gençlik salona sığmadı

09 Nisan 2019, 17:05 - Okunma: 1153

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında düzenlediği, ‘İnsan ve İnşa’ konulu konferansta gençler salona sığmadı. Koltukların ara boşluklarına ve sahneye oturan gençler, programı pür dikkat dinleyip katılım sağladı. Yazar Mehmet Ali Bulut’un sunduğu,

‘İnsan ve İnşa’ konulu söyleşi gençler tarafından büyük ilgi görmesi ise dikkat çekti. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonundaki programa gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından Çınaraltı Gençlik söyleşileri kapsamında, yazar Mehmet Ali Bulut’un katılım sağladığı ‘İnsan ve İnşa’ konulu program verimli geçti. Gençlerimizi ve halkımızı önemsiyoruz. İnsanlarımızın faydalı bilgilerle kendilerini daha çok geliştirmeleri için söyleşinin katkı sunduğuna inanıyoruz. Bu tür söyleşilerin devamının gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=