Lütfen bekleyin..



Yenilenen Belediye Spor Kompleksi hizmete açıldı

15 Mayıs 2017, 19:11 - Okunma: 2148

Eksiklikleri tamamlanan Batman Belediyesi Spor Kompleksi, yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.Açılışa Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Akson Başkanı Selman Nasıroğlu, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Başkan Vekili AKSOY, "Çocuklarımız için ne kadar çalışsak azdır" diyerek yapılan çalışmaların ve verilen hizmetlerin çocuklar için yapıldığına vurgu yaptı.

Açılış töreninde 50 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edilirken konuşma yapan Başkan Vekili AKSOY: "Öğrencilerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların güzel mekânlarda ve yeni imkanlarla vakit geçirmeleri için ne kadar çalışsak azdır" dedi.Spor Kompleksinin sabah 08.00'den akşam 23.00'e kadar vatandaşın hizmetinde olacağını kaydeden Başkan Vekili AKSOY, 7'den 77'ye her yaştan kadın ve erkeğin faydalanabileceği spor kompleksinde engellilerin de bu hizmetlerden yararlanacağını söyledi.
Komplekste ayrıca engellilerin kullanabileceği engelli asansörü bulunan havuzun da bulunduğunu belirten yetkililer, değişik spor dallarında bugüne kadar 650 kursiyerin kayıt yaptırdığını ifade ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=