Lütfen bekleyin..



Şehit Annelerine, "Anneler Günü" Ziyareti

15 Mayıs 2017, 19:03 - Okunma: 1109

Vali Ahmet Deniz, 14 Mayıs “Anneler Günü’nde “ şehit annelerini ziyaret ederek, 'Anneler Günü'nü kutladı. Ziyarette; Vali Deniz’e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan eşlik etti. Çeşitli tarihlerde terörle mücadelede çocukları ve eşleri şehit olan anneleri ziyaret eden Vali Deniz, şehit anneleriyle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. Şehitlerimizin bize emaneti olan tüm şehit annelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali Deniz, "Şehitlerimizin kahraman mücadelesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, şanlı bayrağımızın ebediyen dalgalanması adına gazilerimizin ve şehitlerimizin vermiş oldukları mücadele her zaman hafızalarımızda yer alacaktır.

Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutluyorum. Yürekleri kocaman annelerimiz mutlu olurlarsa, toplum olarak bizler de mutlu oluruz." diye konuştu. 
JANDARMA, EMNİYET VE AİLE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ HEYETLERİ ŞEHİT ANNELERİNİ “ANNELER GÜNÜN’DE” YALNIZ BIRAKMADI 
İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden oluşturulan heyetler 14 Mayıs “Anneler Günü’nde” şehit annelerini ziyaret ederek, 'Anneler Günü'nü kutladı. Ziyarette Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan güvenlik çalışanları ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V Ümit Çiçek eşlik etti.Terörle mücadelede çocukları ve eşleri şehit olan anneleri ziyaret eden heyet, şehit anneleriyle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet ederek şehit annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=