Lütfen bekleyin..



Baskılı Tişörtte Önce Kalite

15 Mayıs 2017, 15:55 - Okunma: 3067

1988 yılından bu yana başarılı bir şekilde hizmet veren Ulus Tshirt, birçok ürün çeşidi ve uygun fiyatları ile göz alıyor. Baskılı ürünler ile birçok firma ve işletmeye hizmet verdiği gibi özel olarak yaptırmak istediğiniz siparişleriniz için de en uygun adres Ulus Tshirt.

1988 yılından bu yana başarılı bir şekilde hizmet veren Ulus Tshirt, birçok ürün çeşidi ve uygun fiyatları ile göz alıyor. Baskılı ürünler ile birçok firma ve işletmeye hizmet verdiği gibi özel olarak yaptırmak istediğiniz siparişleriniz için de en uygun adres Ulus Tshirt.

Bol Ürün Çeşitliliği

Ulus Tshirt'ün imal ettiği baskılı ürünler arasında Sıfır Yaka, V Yaka, Polo Yaka, Askılı ve Uzun Kollu T-Shirt çeşitleri, Kapşonlu veya Normal Sweatshirtler, Şapkalar, Yelekler ve Önlükler ile Çocuklar için hazırlanan ürünlere rastlayabilirsiniz. Ürünler Türkiye'de üretilmekte olup, üretiminde Türk pamuğu kullanılmaktadır.

Tecrübe ve Kalite

Tişört baskı konusunda yılların verdiği tecrübe ve işletmenin özen gösterdiği kalite prensibi, Ulus Tişört alanında saygın bir konuma getirmiş durumda. Kullanılan özel kimyasal madde ile baskılarda ithal boya ve boya çıkması önlüyor. Ayrıca ürünlerin 40 derecede yıkanması, ürünlerin uzun ömürlü ve canlı renkte kalmasını sağlıyor. Baskılı ürünlerin ise ters çevirip yıkanması ve ters şekilde ütülenmesi gerekiyor.

Toplu Sipariş Avantajları

Yapacağınız toplu sipariş taleplerinizde çeşitli avantajlardan faydalanabiliyorsunuz. 750 adet ve üzeri talep edeceğiniz tişörtler için işletme 26 adet farklı renk seçeneği sunuyor.

Ayrıca Ulus Tshirt'ün ürettiği baskılı tişört ürünlerini toplu almanız halinde çeşitli fiyat avantajlarında da yararlanabiliyorsunuz. İlave renk ve baskılar ekleyebileceğiniz siparişlerinizin herhangi bir şekilde iptal edilmesi halinde ücretinizi 15 iş günü içerisinde geri alabiliyorsunuz. 20 adet ve üzeri siparişlerde ise kargo bedeli işletme tarafından karşılanmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için firmanın www.ulustshirt.com sitesini inceleyebilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=