Lütfen bekleyin..



Bocce ve Dart'ta yeni dönem

20 Mart 2019, 17:29 - Okunma: 1249

Batman'da yıldızı parlayan branşlar arasına girmeye başlayan dart ve bocce’ye her geçen gün ilgi biraz daha artıyor. Özellikle Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin desteklediği kurslar üzerinden binlerce genç dart ve bocce branşlarıyla tanışıyor. 2018 - 2019 Eğitim ve öğretim döneminde merkez ve ilçelerde

15 bocce ve 114 dart kursunun açıldığına dikkat çeken bocce, bowling, dart il temsilcisi Ömer DURMAZ açılan kurs sayısının branşlarımıza olan ilgiyi gözler önüne serdiğini söyledi. 
114 DART KURSU AÇILDI
Bocce, bowling, dart il temsilcisi Durmaz; “Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz sayın Halil Eren ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz sayın Osman Atmalar branşlarımızın daha fazla genç kitlesine ulaşması konusunda bizlere büyük destek veriyorlar. Bu destekler branşlarımızın hızla gelişip hak ettikleri yerlere gelmelerini sağlıyor. Kurum amirlerimize Batmanlı gençler ve antrenörler adına çok teşekkür ederiz.”dedi.  Gençlik Spor İl Müdürlüğünün önümüzdeki günlerde yapımını tamamlayacakları yeni bocce ve dart sahalarımızla birlikte gençlerin boş vakitlerini bu branşlarımızı öğrenerek değerlendireceğini belirten Durmaz, önümüzdeki günlerde Batmanın bu branşlarda başarılı sporcular ve dereceler elde edeceğini umduklarını belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=