Lütfen bekleyin..



3. Uluslararası Batman Yarı Maratonu Ödül Töreni

18 Mart 2019, 12:37 - Okunma: 1232

Vali Hulusi Şahin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Batman Yarı Maraton ve Halk Koşusu ödül törenine katıldı. Batman Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliğiyle gerçekleştirilen 3. Uluslararası Batman Yarı Maratonu’na 3 farklı ülkeden 18 kategoride 7 yabancı 313 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 320 atlet katıldı.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Vali Şahin'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin,  milli sporcular, dereceye giren atletler, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, Batman Belediyesinin 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde ulusal ve uluslararası arenada farklı spor dallarında önemli başarılara imza attığını belirterek, yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve emeği geçenlere teşekkür etti. 
Batman'ın son dönemlerde gençlerin sportif alanda yaptığı başarılarla anıldığını belirten Vali Şahin, "Batmanlı gençleri hangi spor dalında elinde tutarsanız başarılı oluyorlar. Batman'da başarılı, çalışkan, devletine ve milletine sonuna kadar sahip çıkan bir gençlik var.  Bu şehrin spor, kültür ve sanatsal başarılarla anılması gerekiyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından program, dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=