Lütfen bekleyin..



HALK KOŞUSU İKİ KATEGORİDE TAMAMLANDI

16 Mart 2019, 21:17 - Okunma: 1588

Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Batman Valiliği, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle yapılan Halk koşusu bu gün iki ayrı kategoride düzenlenen koşu ile tamamlandı.Kuyubaşı TOKİ Köprüsünde start alan 5 kilometrelik halk koşuları Batı Raman Ziya Gökalp

Anadolu Lisesi karşısında oluşturulan bitiş çizgisinde son buldu. Minik - Yıldızlar ve Gençler olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen Halk Koşusu öncesinde koşu alanında Belediye Temizlik Müdürlüğü ekipleri çevre ve zemin temizliği gerçekleştirirken, Zabıta Müdürlüğü ise güvenlik tedbirleri aldı. 

Madalya ve ödüller sahiplerini buldu

Saat 10.00’da başlayan 2005-2006 doğumlu minik- yıldızlar kategorisinde 200 kişi koştu.  Yarışmada minik- yıldız erkekler kategorisinde Ahmet Akıcı 1’inci, Hamza Yıldırım 2’nci ve Abdurrahman Acar 3’üncü olurken,  2005-2006 doğumlu minik- yıldız kızlar kategorisinde ise Mizgin Sevim 1’inci olurken, Medine Kaplan 2‘nciliği, Aleyna Ünsal ise 3’üncülüğü elde etti. İlk üçe giren minik-yıldız kız ve erkek atletlere madalyaları, yarışmanın ardından, bitiş noktasında kurulan platformda verildi.

Saat 11.00’da başlayan gençler kategorisindeki Halk Koşusuna ise 120 genç atlet katıldı. Büyük ilgi gören ve kıyasıya mücadelenin verildiği koşuda, genç erkeklerde Ramazan Yıldız 1’inci olurken, Yasin Özdemir 2’nci, Mustafa Balık ise 3’üncü oldu. Genç Kızlar Kategorisinde ise bitiş noktasına ilk varan Kader Sarikli oldu.  Yarışmayı 2’inci sırada Emine Ceylan, 3’üncü sırada ise Kader Şimşek tamamladı. Gençler halk koşusunda dereceye giren atletlere, 17 Aralık 2018 Pazar Günü Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek türenle para ödülleri verilecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=