Lütfen bekleyin..



Mereto’nun Çocuklarına Sporla Heyecan Geldi

14 Mayıs 2017, 18:03 - Okunma: 1434

Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği futbol turnuvalarına rekor sayıda takım katılım sağladı. Sason’da Okul Sporları faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilerin sporla uğraşması için gerçekleştirilen futbol turnuvasına erkeklerde 20 takım katılım sağlarken, kızlarda da 14 takım iştirak etti. 34 takım ile gerçekleşen futbol turnuvası ilçede yeni bir heyecanın yaşanmasına neden oldu. Geçen yıl turnuvaya toplamda 20 takım katılım sağlarken, bu yıl ise takım sayısı 34’ü buldu. “YIL BOYUNCA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Eşref Çelik sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yıl bolunca süreceğini söyledi.

 İlçe Müdürü Çelik yaptığı açıklamada; “Mereto dağı ile ünlü ilçemizi bu tür faaliyetlerle tanıtma amacındayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlere sporu sevdirme çabasındayız. Bu amaç doğrultusunda kurumda görev yapan antrenörlerle birlikte okullarımızda devamlı alan taraması yapıyoruz. Antrenörlerimizin yanı sıra Beden Eğitimi Öğretmenleri ve öğrencilerle faaliyetlere katılımlardaki sayının artmasını sağlıyoruz. Bu yıl diğer yıllara oranla tüm branşlardaki katılım sayısı %70 civarında artmış olması ise bizleri daha çok mutlu ediyor. “ diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=