Lütfen bekleyin..



Haydi çocuklar yüzmeye….

14 Mayıs 2017, 18:02 - Okunma: 3045

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzunda Haziran ayında başlayacak yüzme kurslarına başvurular başladı. 3 ay sürecek eğitimlerden 8-14 yaş arasındaki çocuklar faydalanabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler İl Müdürlüğünün Ziraat Bankası Belde Şubesindeki 31215312-5014 nolu hesabına 30 TL yatırıp, dekont ve bir adet fotoğrafla spor servisine başvuruda bulunabilir.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Bu yıl 8-14 yaş arasındaki çocuklarımızın rekor başvurusunu bekliyoruz. Haziran ayında başlayıp, 1 Eylül’de bitecek eğitimlerimizden herkesin faydalanmasını bekliyoruz.” diye konuştu.
“HALKTA FAYDALANACAK” 
İl Müdürü Halil Eren, 8-14 yaş arasındaki kursiyer çocukların yanı sıra vatandaşlarında faydalanacağını söyledi. Eren; “Havuz genel bakımı için Pazartesi günü kapalı olacak. Salı ve Cumartesi günleri 14.00 ile 18.00 saatleri arasında bayanlar faydalanacak. Çarşamba, Perşembe, Cuma 14.00-18.00 arasında ve Pazar günü ise 12.00-18.00 saatleri arasında erkeklerin hizmetinde olacak. Eğitimlerimiz ise sabahları 09.00’da başlayıp 12.00 arasında farklı seanslarla devam edecek. Vatandaşlarımıza havuz giriş ücretini 10 lirada sabit tuttuk” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=