Lütfen bekleyin..



Engelleri, Sporla Yok Oldu

14 Mayıs 2017, 17:58 - Okunma: 2649

Batman tarihinde ilk kez yapılan ‘Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’ spor şenliğinde, tüm engeller kaldırıldı. Batman Valiliğinin destek verdiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan ‘Spor Şenliği’ne ayrıca Batman Belediyesi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi de destek verdi. İl genelindeki 16 rehabilitasyon ve eğitim merkezinde kayıtlı yaklaşık 400 öğrenci katılım sağladığı spor şenliğinde bir çok sportif faaliyet yapıldı. HERKES BİRİNCİ, HERKES ŞAMPİYON16 Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinin katılım sağladığı ‘Spor Şenliği’nde aktivitelerde yer alan tüm öğrenciler birinci seçilirken, takımlarda şampiyon ilan edildi.

Futbol, basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Atletizm, Judo, çuval yarışı, halat çekme, penaltı atışı ve çeşitli etkinliklere katılım sağlayanlar kupa ve madalyalarını aldıktan sonra finali halay çekerek noktaladılar. Yapılan etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları M.Naci Şemdinoğlu ve Cemal Konakçı, rehabilitasyon ve eğitim merkezlerinin Okul Müdürleri, idarecileri, antrenörler, öğrenci velileri ve bir çok davetli katılım sağladı.  Şemdinoğlu ve Konakçı; “Böylesi anlamlı ve güzel bir etkinlikte yer aldığımız için onur duyuyoruz. İnşallah daha geniş ve kalıcı projelerle özel insanlara hizmet ederiz” diye konuştu. 
“ARAMIZDA ENGEL YOK”
Batman’da ilk kez yapılan ‘Spor Şenliği’ni geleneksel hale getireceklerini belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, gerekli alt yapı çalışmalarına başladıklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in desteğiyle bu yıl ilkini hayata geçirdik. 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını yılın her gününe yaymalıyız. Kurum olarak rehabilitasyon merkezlerinde ve kentin dört bir yanında tespit edeceğimiz tüm vatandaşlarımıza ulaşıp onları bu şenlikte buluşturacağız.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=