Lütfen bekleyin..



Uçar, ‘köy ziyaretlerine devam ediyor’

14 Mayıs 2017, 17:56 - Okunma: 1516

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar 16 Nisan halk oylaması sonrası teşekkür ziyaretlerine Hasankeyf köylerinde devam ediyor. Referandum oylaması sonrası teşekkür ziyaretlerine Hasankeyf köylerinde devam eden Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, il genel meclis üyesi Ahmet Aydınalp ve Ak Parti Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Şirin Bıçakçı ile birlikte Aksu, Tepebaşı, Çardaklı,Uzundere,Karaköy,Yaka, Büyükdere,Üçyol, Irmak, Saklı ve Akalın Köyünü ziyaret etti.Referandum sürecinde il merkezi, ilçelerde ve köylerde yoğun çalışmalar yürüten Uçar ve ekibi desteklerini esirgemeyen Batman halkına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uçar, referandum da "evet" oyunun çıkmasına vurgu yaparak, "16 Nisan'da Türkiye ve onun iradesine meydan okuyan herkes kaybetmiştir. Büyük Türkiye yolunda çok önemli ve güçlü bir adım atılarak en güzel cevap verilmiştir" dedi.
 Halkın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uçar, "Verilen oy ne olursa olsun bu ülkenin her vatandaşı bizim kardeşimizdir.Millet 16 Nisan da istikrar dedi, huzur dedi, barış dedi. İnşallah bizde bundan sonra yolumuza daha hızlı bir şekilde devam ederiz ve milletimizin güvenini boşa çıkartmamış oluruz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=