Lütfen bekleyin..



Belediye Sportif Faaliyetlerinden 20 bin kişi Faydalandı

06 Mart 2019, 11:40 - Okunma: 1207

Batman Belediyesi tarafından 2017-2019 yılları arasında düzenlenen sportif faaliyetlerden yaklaşık 20 bin kişi faydalandı.TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Faaliyet Programına; Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,

 Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Samur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, kamu kurum yöneticileri ve belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren takımların yöneticileri ile sporcular katıldı. 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin'in yürütülen sportif faaliyetler, Belediyespor bünyesindeki takımların ve ferdi sporcuların göstermiş oldukları başarılara ilişkin yaptığı sunumun ardından, Valimiz Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy birer konuşma yaptılar. 
Konuşmasında Belediyespor Kulübü bünyesindeki takımlarda mücadele eden sporcu ve takımların önemli başarılara imza attığını ifade eden Milletvekili Özdemir, "Çocuklarımıza imkan sunulduğu zaman çok önemli başarılara imza attıklarını görmüş olduk. Bu sporcular bizim gurur kaynağımız. Bu zor süreçte bu başarılara imza atan başta Belediye Başkan Vekili olmak üzere tüm ekibini ve sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.
 


"Biz Kaynaklarımızı ve Kıymetli İnsanlarımızı Sokakta Bulmadık"
 
Sporculara seslenen Valimiz, " Sporcu kardeşlerim, her platformda başarılarınızla övünüyoruz. Sizler bizim onur kaynağımızsınız. Batmanlı gençlere imkan verilirse kısa sürede neleri başarabileceklerinin de örneklerisiniz. Sizler bu şehrin gerçek sahiplerisiniz, şehrin kaynaklarının nasıl harcandığının hesabını sorun. Haklarınızın takipçisi olun ve hakkınızı talep edin. Bu ülkenin kaynakları ve insanları değerlidir ve sınırsız değildir. Biz kaynaklarımızı ve kıymetli insanlarımızı sokakta bulmadık. Onu, en iyi şekilde kullanıp, geleceğe umutla bakmalıyız" dedi. 
Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy ve ekibi Batman'da çok önemli projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Valimiz, "Belediye Başkan Vekili ve ekibi kısa sürede Batman'da yürütmüş olduğu hizmetlerle, iyi yönetim ile kötü yönetim arasındaki farkı göstermiş oldular. 1955 yılından beri belediye olan Batman'da, 2016 yılına kadar amatör spor anlamında yapılan çalışmalara bakın, bir de 2016 yılının Eylül ayından sonra yapılan çalışmalara bakın. Birçok spor dalında bugün Türkiye ve dünya şampiyonu sporcularımız var.  Bu başarı iyi bir çalışma, iyi organize olma, iyi niyet ve hizmet odaklı yaklaşım sayesinde olmuştur" diye konuştu. 
Valimiz, konuşmasının sonunda Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'a, Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin'e, antrenörlere, kulüp yöneticilerine ve sporculara göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=