Lütfen bekleyin..



Petrolspor’lu atletler Milli takımda

04 Mart 2019, 18:15 - Okunma: 1087

Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Balkan Milli Takım seçmesi ve Türkiye Yürüyüş şampiyonasına İzmir’de yapıldı. Müsabakaya katılan Petrolspor’lu atletler’den Şükran Ayaz ve Pınar Tutal U-18 kategorisinde 5 km’lik parkurda milli takıma seçilme başarısını gösterdiler.

Sabah 10’da U-16 bayanlar kategorisinde başlayan 3 km’lik parkuru Emine Ceylan Türkiye şampiyonu ve Emine Özdemir Türkiye 3 olarak bitirdi. Saat 10:30’da devam eden U-16 Erkekler müsabakasında ise Hayrettin Yıldız Türkiye şampiyonu olurken, Murat Güda Türkiye ikincisi ve Harun Alpar ise 5 olarak müsabakayı tamamladı. Saat 11’de başlayan U-18 yıldız bayanlar müsabakası ise çok çekişmeli geçti. 5 km’lik zorlu yarışta son anda Türkiye şampiyonluğunu kaçıran Şükran Ayaz 2 olurken, arkasından gelen Pınar Tutal ise Türkiye 3 olarak milli takıma seçildiler. 
DEMİR ‘ALTYAPI MEYVELERİNİ VERİYOR’
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir “İzmir ilinde yapılan Balkan Yürüyüş Milli Takım Seçmesi ve Türkiye şampiyonasında 2 Altın, 2 Bronz ve 2 Gümüş madalya ile müsabakalardan ayrılan Petrolspor’lu atletlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca U-18 kategorisinde milli takıma seçilen Şükran ve Pınar kardeşlerimizi kutluyorum. Petrolspor altyapısı meyvelerini vermeye başlamıştır. Başta sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=