Lütfen bekleyin..



‘’AK Parti iktidarı döneminde spora ve gençliğe büyük önem verildi’’

03 Mart 2019, 14:45 - Okunma: 902

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir.’’ AK Parti iktidarları döneminde gençlik ve spor yatırımlarına büyük önem verildi.’’ dedi.Özdemir, Batman’da yapılan ve Batman takımlarının da mücadele ettiği Türkiye Masa Tenisi Süper Lig maçlarında yaptığı konuşmada parti olarak gençlik ve spora özel önem verdiklerini söyledi.

Özdemir, AK Parti iktidarları döneminde gençlik ve spor yatırımlarına büyük önem verildiğini belirterek, Batman ve ilçelerin de bu yatırımlardan üzerine düşen payı fazlasıyla aldığını ifade etti.

Sporun birleştirici ve bütünleştirici tarafına dikkat çeken Özdemir,’’Sporun, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan koruması ve özgüvenlerini geliştirmesi bakımından önemini hepimiz biliyoruz. Gençliğimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, hayata hazırlanması, en azından profesyonel olmasa da amatör bir sporla meşgul olması, bizim hep arzu ettiğimiz bir durum. En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi, insanların hobisinin olmaması. Spora hobi gözüyle bakmak lazım. Sadece bundan ekmek yemek, para kazanmak, meslek edinmek değil, insanların bir spor dalıyla ilgilenmesi önemli. 82 milyonluk büyük bir ülkede yaşıyoruz. Böylesine büyük, genetik zenginliği olan bir ülkede, uluslararası alanda rekabet edebilecek daha üst seviye sporcularında keşfedilmesi önem arz ediyor.’’ dedi.

Düzenlenen maça Özdemir’in yanı sıra AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve çok sayıda vatandaş katıldı. Foto/Haber: Halil CANDAN

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=