Lütfen bekleyin..



Engelliler, Muş engelini de aştı

25 Şubat 2019, 16:56 - Okunma: 899

Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Batman Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımını 73-56 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Muş Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk devresini de 44-35 önde bitiren Belediyespor takımı, karşılaşmadan farklı galibiyetle ayrıldı. Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile oynadıkları karşılaşmada 33-32 geriden gelerek sporcuların büyük azim ve performansı sonrasında 56-73 gibi bir skorla kazındıklarını belirten Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, “Bir üst lige çıkma yolunda zorlu bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ve gurur verici başarıda emeği olan antrenör Abdullah Bayram ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Bu maçı bize desteklerini esirgemeyenlere ve tüm sporseverlere armağan ediyoruz. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ve reklam sponsorumuz Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=