Lütfen bekleyin..



Hz. Veysel Karani etkinliklerine davet

11 Mayıs 2017, 06:11 - Okunma: 1343

Siirt Valiliği, Baykan Kaymakamlığı, Veysel Karani Belediyesi ve Hz. Veysel Karani Derneğinin destek verdiği anma etkinlikleri Pazar günü yapılacak. 14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan Hz. Veysel Karani’yi Anma etkinliğinde Bekir Develi, Erem Şentürk, İlahi Sanatçısı Muzaffer Güler ve Recep Arslan, Grup Tillo, Şam Emeviye Camii Müezzini Münir Abdülcevad’tan Kuran-ı Kerim Tilaveti, Dolunay’da Akşam Tiyatrosu grubu ve bir dizi etkinlik yapılacak. Tüm Batman ve bölge halkını programa davet eden Hz. Veysel Karani Derneği Başkanı Mustafa Kına, günün anlam ve öneminin büyük olduğunu söyledi. Başkan kına yaptığı açıklamada; “Her yıl andığımız Veysel Karani Hz.’yi bu yıl da geniş bir programla anacağız.

 14 Mayıs 2017 Pazar günü başlayacak etkinliklerimizde söyleyişiler, Kuran-ı Kerim tilaveti, Şiirler, ilahiler ve ‘Gurup Tillo’ konseri gibi birçok etkinlik yer almaktadır. tüm Batman ve bölge halkını Anma Etkinliğine davet ediyoruz.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=