Lütfen bekleyin..



Kırşan’dan Gazetemize ziyaret

09 Mayıs 2017, 18:49 - Okunma: 1528

Bir dönem Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İbrahim Halil Kırşan, geçen hafta Batman’da baba ocağındaydı. KAMU’DAN ÖZEL SEKTÖRE GEÇTİBaşkent Doğalgaz ve Özelleştirme İdaresi Başkan yardımcılığı görevlerinden sonra emekli olan Kırşan Çiftay Topluluğu’nun Maden ve Enerji Bölümü’nün Yürütme Kurulu Başkanlığına getirilmişti. Batman’da Akparti’den Milletvekilliği A. Adaylığıda olan Kırşan Başkentte Batmanlılar tarafından sevilen isimler arasında bulunuyor. Derin bir deneyim ve tecrübeye sahip olan Kırşan, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Maden Bölümü’nden mezun olduktan sonra MTA Genel Müdürlüğü’nde Mühendis, Daire Başkanı ve Genel Yönetmen Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

 Başkent Doğalgaz Genel Yönetmeni olarak atanan Kırşan, daha sonra Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Başkentgaz’ ı özelleştirdikten sonra Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra eski unvanı Tekel olan TTA Gayrimenkul A.Ş. Genel Yönetmenliğini de yapan Kırşan, 30 yıllık kamu görevinin yarıdan fazlasını üst düzey bürokratik görevlerde geçirdi. Batman’da Kurum, Kuruluş, Dostlarını, Gercüşte akraba ziyaretleri ve kentte taziye ziyaretleri yapan İbrahim Halil Kırşan gazetemizi de ziyaret etti. Kırşan’la Özel sektördeki görevleri ve ülke gündemiyle ilgili sohbet ettik. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=