Lütfen bekleyin..



Emzirme Sütyeni Modelleri

21 Ocak 2019, 17:58 - Okunma: 2135

Yeni doğum yapmış bir bayanın mutlaka kullanması gereken iç çamaşırıdır. Çünkü yeni doğan bebekler her 2 saate bir acıktığı için emme ihtiyacı hissedenler. Dar ve zor takılan sutyenler göğüsleri rahatsız ettiği gibi sütün azalmasına da neden olabilir. Bu yüzden anneler emzirme sütyeni kullanması gerekir.

Yeni doğum yapmış bir bayanın mutlaka kullanması gereken iç çamaşırıdır. Çünkü yeni doğan bebekler her 2 saate bir acıktığı için emme ihtiyacı hissedenler. Dar ve zor takılan sutyenler göğüsleri rahatsız ettiği gibi sütün azalmasına da neden olabilir. Bu yüzden anneler emzirme sütyeni kullanması gerekir.

Neden Emzirme Sütyeni Kullanılmalı?

Doğumdan sonra göğüsler iyice gerilediği için sıkı ve sert sütyenler sizi rahatsız eder ve süt kanallarınızın tıkanmasına neden olabilir. Bu yüzden yumuşak esnek sizi rahatsız etmeyen özellikte bir emzirme sütyeni olması gerekir. Kalabalık ortamda, evde sürekli çıkarıp takması zor olduğu kadar göğüslerinizi de tahriş edebilir. Emzirme sütyeni sürekli takıp çıkarmaktan kurtaran kenarları destekli, ortası rahatlıkla takıp çıkarılabilen klipsler bulunur. Ayrıca emzirmeden dolayı sarkmaları da önler. Askılıkları da sağlam kilitli, yumuşak lastiklidir, alttan destekli lastikleri de vücudunuzda iz bırakmaz. 80 ve 100 numara arasında siyah, ten rengi, beyaz renklerdeki emzirme sütyenleri bulunur ve %95 cotton, %5 ekastan'dan yapılmıştır. Emzirmeyi kolay hale getiren bu emzirme sütyenlerine sahip olmak için https://www.dagi.com.tr/kategori/hamile-ic-giyim-modelleri  Web adresini ziyaret edebilirsiniz

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=