Lütfen bekleyin..



Uyuşturucu Baskınında 11 gözaltı

09 Mayıs 2017, 18:49 - Okunma: 1296

Batman Polisi son dönemde Esrar ve uyuşturucu satıcılarına karşı yoğun bir çalışma yürütüyor. Son zamanlarda yapılan operasyonlarda çok sayıda zanlı Polis tarafından göz altına alındı. Bu kapsamda önceki gün uyuşturucu satışı yaptıkları belirtilen 6 farklı adrese yapılan baskında 11 kişi daha gözaltına alındı.POLİS UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYORBatman merkezde 6 farklı adrese yapılan baskında 11 kişi gözaltına alınırken, aramada 3 kilo 638 gram esrar ve çok sayıda ruhsatsız silah ile mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Görevlilerimiz tarafından 6 farklı adreste yapılan operasyonda; toplam 11 şahıs, 3.638 kilogram uyuşturucu esrar maddesi, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, bir adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 2 adet bıçak, 13 adet av tüfeği fişeği ve bir adet kalaşnikof marka silaha ait mermi ele geçirilmiştir.” denildi. Açıklamada, 11 şüphelinin gözaltına alındığı ve haklarında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.
KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Öte yandan Kentte durdurulan bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 42 bin TL olan 6 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.Açıklamada, olayla ilgili olarak gözaltına alınan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=