Lütfen bekleyin..



Real Konak Hotel’den Turizm eğitimi

09 Mayıs 2017, 18:46 - Okunma: 1331

Yapmış olduğu Sosyal sorumluluk projeleriyle ve Batman'a kazandırdığı profesyonel otelcilik hizmeti ile Batman turizmine yön veren Real Konak Hotel Özel Fen bilimleri koleji öğrencilerine turizm eğitim verdi.Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada; Özel Fen Bilimleri koleji öğrencilere turizm eğitim vermenin mutluluğunu yaşadık. Biz şuna inanıyoruz eğitimli her birey ile ülkemiz daha da kalkınacak ve Milli Birliğimiz ve Bütünlüğümüz daha da perçinleşecek. Öğrencilere faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. Aslan; Bu tarz çalışmalarımız sürecek. Sınava girecek gençlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. İki şeye önem veriyorum, birisi insana saygı, diğeri de eğitim. Otel işletmenin sadece para kazanmadan ibret değildir, samimiyet ve ihlas ile yoğurulan düşünce bizi her zaman doğruya götürecektir.

İnanıyorum ki bu gençlerimiz milli birliğin ve bütünlüğün gelişiminde mihenk taşı olacaklar. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=