Lütfen bekleyin..



Dicle Elektrik İSG Konusunda İşi Sıkı Tutuyor

09 Mayıs 2017, 18:41 - Okunma: 1676

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası devam ederken Dicle Elektrik Dağıtım, çalışanlarına verdiği İSG(İş Sağlığı ve Güvenliği)eğitimlerine uyulup uyulmadığını bir de sahada denetliyor.Saha Denetimleri Başladıİşçi sağlığı ve iş güvenliği konularında EPDK(Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu)’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten enerji şirketi, sorumluluk bölgesindeki diğer illerde olduğu gibi Batman’da da çalışanlarına İSG eğitimleri verdi. Kısa süre önce tamamlanan eğitimlerin ardından İl Müdürlüğünde çalışan İSG uzmanları, yanlarına şirketten yetkilileri de alarak, çalışanların aldıkları eğitimleri tatbik edip etmediklerini belirlemek üzere saha denetimleri başlattı.

Uyarılarda bulunuldu
İSG uzmanı Lokman Yorulmaz, birim görevlileri ve Müşteriler Müdürü Mehmet Çiftçi’den oluşan denetim ekibi, gerçekleştirdikleri saha ziyaretinde çalışanların aldıkları eğitimleri iş yaparken uygulayıp uygulamadıklarını kontrol etti. Gördükleri aksaklıklarla ilgili yerinde uyarılarda bulunan İSG uzmanı Yorulmaz, çalışanları kendi güvenliklerini sağlamaları için nasıl davranacakları konusunda uyardı, bilgilendirmelerde bulundu.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=