Lütfen bekleyin..



Batmanlı girişimci İstanbul’da fark yarattı

10 Ocak 2019, 13:21 - Okunma: 1983

Cep telefonu satışı ve teknik servis hizmeti, gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaç duyulan meslek kollarının başında yer alamaya başladı. Vatandaşlar ise teknolojik aletlerin bakım ve tamiratını güvenilir teknik servislerin yapmasını istiyor.

Cep telefonu satışı ve teknik servis hizmeti, gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaç duyulan meslek kollarının başında yer alamaya başladı. Vatandaşlar ise teknolojik aletlerin bakım ve tamiratını güvenilir teknik servislerin yapmasını istiyor.

Batman’dan İstanbul’a 18 yıl önce yerleşen Siraç Demir isimli girişimci, Kadıköy’de Cep Dünyası’ adıyla cep telefonu satışı ve teknik servis hizmeti veren bir iş yeri açtı. Kısa sürede el becerisinin yanı sıra müşterilerine verdiği güvenle işlerini büyüten Batmanlı girişimci, 10 kişiden oluşan teknik eleman kadrosunu oluşturdu.

sirac-(2).jpg

TEKNİK SERVİSTE ÇALIŞANLARIN TÜMÜ BATMANLI

Başarıyı nasıl elde ettiğini açıklayan Batmanlı girişimci Demir, “Öncelikle şunu söylemeliyim ki hiçbir başarı tek başına gelmez başarı ekip işidir. Yıllardır çalıştığım iş arkadaşlarım on kişiden oluşuyor ve memleketçilik gibi olacak ama hepsi Batmanlıdır. Uzun yıllardır tanıdığım ve güvendiğim teknisyenlerden oluşuyor. Bu yolla girerken her şeyin şeffaf ve hızlı bir şekilde nasıl yapacağımızı ekip olarak bir müşteri gözünden bütün sorunları ele alıp işlemleri göz önünde yapıp müşterilerimizin bütün sorunlarını çözüme kavuşturmak için bütün ekip gereken özveriyi göstererek bugünlere gelmemizi sağladılar. Kısacası Kadıköy cep dünyası ince ve şeffaf işçiliğin sözlük anlamıdır. Tutkunun özverinin güvenin gerçeğe dönüşmüş halidir” dedi.

www.acilekrandegisimi.com

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=