Lütfen bekleyin..



Co-Working Hizmetleri Neleri İçerir?

08 Ocak 2019, 11:48 - Okunma: 1561

Bazı insanlar çalışmak için her an ofise ihtiyaç duymamaktadır. Bu durum gereksiz masraftan kaçınmak isteyen kişiler için ofisten vazgeçmeye kadar gidebilmektedir. Ancak bazı çalışmaların sessiz ve motive edici bir ofis ortamında yapılması gerekmektedir.

Bazı insanlar çalışmak için her an ofise ihtiyaç duymamaktadır. Bu durum gereksiz masraftan kaçınmak isteyen kişiler için ofisten vazgeçmeye kadar gidebilmektedir. Ancak bazı çalışmaların sessiz ve motive edici bir ofis ortamında yapılması gerekmektedir. Bu gibi durumlarda insanların kısa süreliğine kullanabileceği maliyetsiz ofislere ihtiyacı olmaktadır. Pek çok ofis genellikle yıllık sözleşme kapsamında büyük bedeller karşılığında kiralanmakta ve pek çok yasal işlem yapılması gerekmektedir. Bu yüzden ofise pek fazla gerek duymayan insanların hem tüm ofis eşyalarının hazır olduğu hem de maliyeti düşük ofislerde çalışması daha cazip gelmektedir. Şirketimiz bu tarz çalışanlara yardımcı olmak amacıyla ortak çalışma alanları adıyla da bilinen co-working alanlarını hizmete açmıştır. Siz de co-working ile ilgili detaylı bilgiye https://www.archerson.co/co-working/ adresinden ulaşbilirsiniz.

Co-Working Alanlarının Avantajları Nelerdir?

Co-working maliyeti oldukça düşük ortak çalışma alanlarına denmektedir. Firmamız belli bir ücret karşılığında müşterilerine, çalışma alanlarını bir aylığına kiralayabilmektedir. Aylık üyelik istemeyen müşterilerimiz saatlik tarife ile kaldıkları kadar ödeyip hesaplı bir şekilde çalışmasını tamamlayabilmektedir. Uygun olması dışında co-working alanları motivasyonu artırıcı özelliklere sahiptir. Ayrıca şirket binasında otopark, çalışma alanlarında yiyecek-içecek servisi bulunmaktadır.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=