Lütfen bekleyin..



Başbakan Binali Yıldırım Batman’da

22 Mart 2017, 16:51 - Okunma: 1612

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere 23 Martta Batman'a geliyor. Sabah Tunceli’de Miting düzenleyecek olan Başbakan Binali Yıldırım saat 16:30’da Batman halkına hitap edecek. Başbakan Yıldırım'ın (bugün) 23 Mart saat 16.30'da valilik önünde gerçekleştireceği referandum mitingi öncesi kentte bütün hazırlıklar tamamlandı. Yıldırım'ın ziyaretiyle ilgili anonslar yapılıp, şehir geneline afişler ve bayraklar asıldı.

HAMİDİ’DEN MİTİNGE DAVET
Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi (23 Martta) Bugün saat 16:30’da Valilik önünde Miting düzenleyecek olan Başbakan Binali Yıldırımın Mitingine davet etti. Ataullah Hamidi açıklamasında” Sayın Başbakanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Batmanımızı yeni dönemde güzel günler bekliyor. Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği şahıslarla ilgili değil, tüm toplumu ilgilendiriyor. Herkesten Referanduma destek bekliyoruz. Halkımız en güzel hizmete layıktır. Batmanlı kardeşlerimi bugün saat 16’da Valilik önünde düzenleyeceğimiz Mitinge bekliyoruz. Batman halkı her zaman Büyüklerimizi bağrına basıyor. 


BAŞBAKAN’DAN BEKLENTİLERİMİZ..!
Bugün Batman’a ziyaret gerçekleştirecek Başbakan Binali Yıldırımdan Batman kamuoyu önemli sorunlarla ilgili destek bekliyor. Nüfusu 400 Bini bulan ve Güneydoğunun en huzurlu kenti olan Batman’da Günde 3 havayolu sefer sayısının yetersizliğinden dolayı Ankara İstanbul uçak seferlerinin artırılması, Antalya ve İzmir’e yeni seferlerin başlaması, Kentte inşaat sektörünü durma noktasına getiren Havamania sorununun giderilmesi, İlimizde had safhada olan İşsizliğin ortadan kaldırılması için Devlet destekli istihdam alanlarının kurulması, Bölgenin en gözde şehri olan Batman’a Eğitim Araştırma Fakültesinin kurulması, Yıllardır kanayan yara olan İluh deresinin İslah edilmesi, Kente yeni TOKİ konutlarının kazandırılması, Kış aylarında büyük sorunlar yaşayan Batman Altyapısının yeniden yapılandırılması için Vatandaşlar Başbakan Binali Yıldırım’dan talepte bulundular. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=