Lütfen bekleyin..



Batman’a Yeni Cankurtaranlar

08 Mayıs 2017, 17:52 - Okunma: 2729

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliğinin organize ettiği ‘Cankurtaranlık Kursu’ 20 kursiyerin katılımı ile sona erdi. 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Cankurtaranlık kursunun ilk yardım ve temel eğitimleri, konferans salonunda yapılırken, havuz uygulama dersleri ise Hhis Fit Club’ün Kapalı havuzunda gerçekleşti. TSSF eğitmeni Berat Kocaman tarafından verilen ‘cankurtaranlık Kursu’na katılım sağlayan kursiyerler başarı gösterip bronz cankurtaran olmaya hak kazandılar.

“SULARIMIZ DAHA GÜVENDE OLACAK”
Amaçlarının Batman’daki boğulma vakalarının önüne geçmek olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 2017 yılından itibaren resmi ve özel havuzlarda görev yapacak cankurtaranlarla vatandaşların daha emin ellerde olacağını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “İnsan sağlığı ve hayatı ile ilgili eğitim ve kursları önemsiyoruz. Onun için her yıl bu tür programlara önem vermeye devam edeceğiz. Gelen tüm talepleri değerlendireceğiz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=