Lütfen bekleyin..



Minikler ‘Hapşuu’ ile buluştu

31 Aralık 2018, 16:09 - Okunma: 907

TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi filmi 'Hapşuu' Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklar için tiyatro oyunuyla sahnelendi.

Çocuklara yönelik her hafta sonu animasyon çocuk filmi ve çocuk tiyatro oyunlarıyla binlerce çocuğu ağırlayan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu hafta sonu da çocukları ‘Hapşuu’ çocuk tiyatro oyunuyla buluşturdu.

Batman Belediyesi  Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 seans olarak ücretsiz oynanan tiyatro oyununa çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocuk oyunu Hapşuu, arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretmenin yanı sıra eğlendirerek çocukların keyifli anlar yaşamalarına katkı sağladı. Televizyon ekranlarında izledikleri çizgi film karakterlerini canlı olarak izleme imkanı bulan Batmanlı çocuklar, hem eğlendi hem de hoşça vakit geçirdi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=