Lütfen bekleyin..



Uzun Etek Modelleri Ve Asimetrik Keten Kumaşlı Tasarımları

28 Aralık 2018, 16:59 - Okunma: 2526

Haki, tarçın, kiremit renk biçimleriyle oldukça güzel duruş sunan asimetrik keten tasarımlı uzun etek modelleri, bayan akımlarının günlük ve aktivite koşullarında giyinmelerini sağladığı çeşitler arasında gösteriliyor. Son derece hareketli ve dökümlü görünüm sağlayan uzun modellerinin kemer bağcıkları, önden düğmeli ayrıntıları kadınlara hoş edalar sunuyor.

Haki, tarçın, kiremit renk biçimleriyle oldukça güzel duruş sunan asimetrik keten tasarımlı uzun etek modelleri, bayan akımlarının günlük ve aktivite koşullarında giyinmelerini sağladığı çeşitler arasında gösteriliyor. Son derece hareketli ve dökümlü görünüm sağlayan uzun modellerinin kemer bağcıkları, önden düğmeli ayrıntıları kadınlara hoş edalar sunuyor.

Oldukça Şık Desenlerle Harmanlanan Uzun Etek Modelleri

İş hayatında oldukça şık kombinleri öne çıkartan uzun etek modelleri ile sıra dışı görsellikler kazanabilirsiniz. Modanın çok çelişkili desen armonileri ile ekose tarzı etekler bir hayli ilgi görüyor. Muazzam bir şekilde diğer giyim parçalarıyla birleştirilebilen uzun etekler her türlü kombini özellikli göstermeye yardımcı oluyor.

Kaliteli Uzun Etek Modelleri Ve Profesyonel, Güvenilir Satış Noktası

Çizgili, önden kuşaklı, önden düğmeli, ekose tasarımlı ve ekose desen, asimetrik biçimlere hakim uzun etek modelleri son yılların en kaliteli özellikleri ile şık giyimin parçasını oluşturuyor.  Geniş ürün yelpazesine sahip sitenin bloğuna https://www.ironitekstil.com/koleksiyon/etek-modelleri/uzun-etek/ adresiyle ulaşarak, farkınızı eteklerinizle yansıtabilirsiniz

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=