Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi’nin Sporda Gurur Günü

27 Aralık 2018, 17:06 - Okunma: 885

Üniversite sporları federasyonu tarafında 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenen karşılaşmalarda dereceye girerek kupa alan spor takımları için Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile kupa takdim töreni düzenlendi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Futbol 2 . Lig C Grubu’nda Lig İkincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Ardahan’da düzenlenen Basketbol 2. Lig grup karşılaşmalarında Lig İkincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ve Basketbol 2. Lig grup karşılaşmalarında Lig Üçüncüsü olan Batman Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı aldıkları kupaları Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’a takdim etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Durmuş, “Spor takımlarımızın başarısından memnuniyet duydum. Sporcularımızı ve hocalarımızı tek tek tebrik ediyorum. Onların başarısı ile gururluyuz. Bütçemizin el verdiği ölçücüde spora yatırımlarımızı yapıyoruz. Gönül isterdi ki sizler için çok daha iyi bir altyapı hazırlayalım ve imkânlar sunalım. Bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah onları hayata geçirdiğimizde olimpik düzeyde altyapıya sahip olacağız ve çok daha başarılı sonuçlar alacağız.” dedi.Kazandıkları kupaları takdim eden sporculara Rektörümüz Durmuş, “Teşekkür Belgesi” ve ay yıldız rozet ile taltif etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=