Lütfen bekleyin..



Yağmur Suyu, Izgara ve Baca Temizliği

08 Mayıs 2017, 17:45 - Okunma: 1274

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) ekipleri, baca ve ızgara temizliği gerçekleştirdi.Belediyemiz bünyesinde çalıştırılan İş Kur personeli ile yapılan temizlik çalışmasında günde yaklaşık 3 traktör atık malzeme çıkarıldı.Özellikle yağmurlu günlerde suyun akışkanlığını önleyecek katı atıkların baca ve ızgaralara atıldığını belirten Belediye BASKİ yetkilileri vatandaşlardan, baca ve ızgara tıkanmalarına mahal verecek atıkların atılmaması konusunda daha dikkatli olmalarını istedi.Baca ve ızgaralarda; ağaç dalları, taş, briket, tuğla, elbise, pantolon, fanila, şort vs. gibi suyun tahliyesini engelleyecek atıkların atıldığını dile getiren BASKİ yetkilileri: "Mazgalların, bacaların özellikle yağmurlu günlerde tıkanma sebebinin katı atıklardan kaynaklandığını tespit ettik.

 Vatandaşlarımızdan biraz daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz. Atıkların olmaması durumunda yağmur suyu da cadde ve sokaklarımızda birikmemiş olacak. Ekiplerimiz 24 saat esaslı olarak hizmet veriyor. Vatandaşlarımızdan, su birikintileri ve taşkınlarının meydana gelmemesi için özellikle katı atıkların anılan yerlere atılmamasını istiyoruz" dedi.
Ekiplerimiz, 12 kişi ile 24 saat esaslı çalışmalarını sürdürürken, ALO 153'e yapılan ihbarlar doğrultusunda şehrin değişik mahallelerinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yapılan baca ve ızgara temizliğinde günde 3 traktör katı atığın çıkarıldığı kaydedildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=