Lütfen bekleyin..



Kupalarını Şahin’e teslim ettiler

25 Aralık 2018, 15:55 - Okunma: 929

Malatya’da yapılan bölge şampiyonası müsabakalarında, kız ve erkek kategorilerinde elde ettikleri başarılarla Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan masa tenisi takımların Batman’a döndü.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu organizasyonu kapsamında 22/23 Aralık 2018 tarihleri arasında Malatya ilinde yapılan Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil eden ve turnuvaya damgasını vuran 1955 Batman Belediye Spor kız ve erkek takımlarımız kupalarıyla birlikte Başkan Yardımcısı Murat Şahin’i makamında ziyaret etti.
ŞAHİN’DEN FUTBOLCULARA DESTEK
Ziyarette, kazandıkları kupalarını Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e teslim etti. Başarılı tenisçilerle gurur duyduğunu söyleyen Şahin bir de öğüt verdi: “Sporda başarılı olduğunuz kadar derslerinizde de başarılı olmanızı istiyorum. Önceliğiniz dersleriniz olsun. Sizler başarılı oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Başarılı olan sporcularımıza her türlü desteği sunmaya hazırız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=