Lütfen bekleyin..



“Türkiye masada batman’ı konuşuyor”

16 Mart 2017, 03:29 - Okunma: 1639

Batman Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Eren, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Sinop ilinde yapılan Ortaokullar Arası Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarı gösterip, şampiyon olan okulları, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Batman’a büyük bir gurur yaşattıklarının altını çizen Eren, Türkiye şampiyonu Final Özel Okulu kız takımı ve Türkiye 3.cüsü olan Özel Hatem Okulunun erkek takımının spor camiasında olduğu gibi kentte de sevinçle karşılandığını söyledi. Eren yaptığı açıklamada; “Türkiye şampiyonu Özel Final Okulunun yıldız kızları ve Türkiye 3. cüsü Özel Hatem Okulları erkek takımı büyük bir başarıya imza attılar. Umarım bu tür başarılar tüm spor dallarında elde edilir ve kentimizin en iyi bir şekilde tanıtımı sağlanır. Başarıda emekleri geçen antrenörümüz Recep Bezenmiş, Final ve Hatem okullarının yöneticileri ile tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ederim. Ayrıca sporcu ve antrenörlerimiz bu büyük başarıyı kısa bir süre önce ameliyat olan ve hayati tehlikeyi atlatan Masa Tenisinin baş mimarı Hivzullah Ekmen’e armağan etmeleri çok anlamlı ve gurur verici. İnşallah kendisi de kısa zamanda iyileşip, bu camiaya hizmetleri sürer. ”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=