Lütfen bekleyin..



Kaya’ların Görkemli Düğünü

07 Mayıs 2017, 13:58 - Okunma: 5932

Gercüş Hisar köyünün önde gelen ailelerinden Özel İdare çalışanlarından M. Adnan Kaya’nın oğlu Tarık Kaya önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Cengiz Demirin kızı Fatma demir’le dünya evine girdi. Büyük ilgi gören düğün Salon Diva’da yapıldı. HİSARLILAR DÜĞÜNDE BULUŞTUTürkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğünde çalışan damat Adnan Kaya’yı iş arkadaşları da yalnız bırakmadı. İl Özel İdaresi şube müdürleri ve Özel idare çalışanları da düğündeydi. Görkemli düğüne damadın dayısı olan Batman Belediye eş Başkanı Sabri Özdemir , Özdemir Ailesi, Özel idare çalışanları, sendika işyeri temsilcileri, Sivil toplum Kuruluş temsilcileri, İş adamları, Hisar ve Gercüş’ten çok sayıda davetli, ve seçkin bir davetli bir topluluğu katıldı.

Damadın dayısı olan Yusuf Özdemir'de düğüne katılarak yeğenini bu mutlu günde yalnız bırakmayarak renk kattı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutularak davetlilere yemek ikramı yapıldı. Düğün sahibi damadın babası M. Adnan Kaya davetlileri kapıda karşıladı. Davetlilerle yakından ilgilenen Kaya düğüne katılan tüm dost akraba ve misafirlere teşekkür etti. Kürtçe müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar devam eden düğün ilgiye sahne oldu. Batman Demokrat Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Sıddık
2702 gün önce
Gençlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Sayın Batmandemokrathaber editörü damat Adnan Kaya yazılmış ancak damat Tarık Kaya olacaktı. :)
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=