Lütfen bekleyin..



Masa Tenisinde Batman Farkı

07 Mayıs 2017, 13:04 - Okunma: 3018

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi müsabakaları bölge şampiyonası Adıyaman’da yapıldı. Adıyaman ilindeki bölge şampiyonasında İMKB Ortaokulu kızlarda şampiyon oldu. Masa Tenisi branşını yakındak takip ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, desteklerinin her konuda devam edeceğini söyledi. Eren, elde edilen derecede emeği geçen idareci ve antrenörleri de kutladı. “BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL”İMKB Ortaokulu Müdürü Hiyem Kaçmaz, her yıl masda tenisinde bölge şampiyonu olduklarını söyledi. Kaçmaz; “Masa tenisinin yanı sıra atletizm, güreş ve bir çok dalda başarılar elde ediyoruz.

Okul takımlarımız bölge ve Türkiye şampiyonu oluyorlar. Bizler çocuklarımız için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ayrıca Ortaokulu Müdür yardımcımız Abdülselam Gök  ve Beden eğitimi öğretmeni  Serhat Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş naretinde müsabakaya katıldık. Basarımız kesinlikle tesadüf değil, planı ve programlı bir şekilde yapılan çalışmalrımızın ürünüdür. İnşallah Türkiye şampiyonasına kız takımımız derece yapacaktır.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=