Lütfen bekleyin..



Ödüllü Fotoğrafçı Orhan Kartal’ın Fotoğraf Sergisi Açıldı…

07 Aralık 2018, 13:45 - Okunma: 1812

ğırlıklı olarak Batman'dan karelerin yer aldığı sergisinin açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekteri Abdulkadir ÖZER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil EREN, Genel Sekreter Yardımcıları M.Emin BULUT, M.Şah Yiğit, Memursen Batman il Başkanı Mehmet ERGİN,

Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin DEMİRHAN, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf ÇİFTÇİ, Türkiye Gençlik Konseyi Onursal Başkanı Mekan GÖRÜK, KAGİB Batman İl Başkanı Ayşe ÖZER, Batman İl Özel İdaresi Müdürleri ve çok sayıda  kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

            Davetlilere eserleriyle ilgili bilgi veren Kartal “Sergimin amacı özellikle  insanlara fotoğraf sanatını sevdirmek, fotoğraf çekmeye yönlendirerek boş zamanlarında fotoğraf sanatıyla ilgilenmelerini sağlamaktı. Ayrıca Batmanın tanıtımını fotoğraflarla dile getirerek insanların Batman hakkındaki kötü düşüncelerinden arındırarak Batmanın da sosyal ve kültürel platformlarda yüksek yerlerde olduğunu göstermekti. Sergimin açılışına büyük destek sağlayan Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER’e, Genel Sekreter Yardımcıları M.Emin BULUT ve M.Şah YİĞİT başta olmak üzere tüm şube Müdürlerime teşekkürü borç bilirim. Bir yıllık bir çalışmanın ürünleri olan bu sergideki fotoğraflarımın sergilenmesi aşamasına kadar manevi desteklerini esirgemeyen eşim, kızım ve oğluma,  İl Özel İdaresi personeline, BEMBİRSEN Batman İl Başkanlığı  yöneticilerine,  Kalkan Teknolojiye, 1One Teknoloji’ye, Fika Fidan Gıda Paz.Taah.Nak.San.ve Tic.Ltd.Şti.’ne, Lüks Batman Seyahat firmasına, Oskar Yemek ve Paket Servisine, Zen Reklam’a  ve ev sahipliği yapan  Batman Park AVM’ye teşekkür ederim” dedi.

            Orhan Kartal'nın binlerce kare arasından seçtiği 50 kareden oluşan fotoğraf sergisinin, 9 Aralık Pazar akşamına kadar  Batman Park AVM’de gezilebileceği belirtildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=