Lütfen bekleyin..



Petrolspor borç batağında!

27 Kasım 2018, 16:31 - Okunma: 1457

Türkiye Petrollerinden sıfır bütçe ile alınan mazisi başarılar ile dolu olan kırmızı beyazlı ekip kötü yönetim ve başarısızlıklar nedeniyle son yıllarında en kötü dönemini yaşıyor. Her sezon başı lige şampiyonluk parolasıyla yola çıkan kırmızı beyazlı ekip Batmanlı fedakar spor severleri üzmeye devam ediyor.

Son alınan başarısız skorlarla hem sporseverler hemde Batman halkı umutsuz. 2 hafta önce 10 kişi kalan rakibine 2-0 önde olmasına rağmen maçı adeta armağan ederek beraberlikle ayrılan Petrol spor bu hafta ligin güçsüz ekiplerinden ilçe takımı Hopa spor’a kendi sahasında mağlup oldu. 
Yaşanan başarısızlığın arkasında futbolculara verilen sözlerin yerine getirilmemesinden kaynaklandığı ve geçtiğimiz haftalarda alacaklı bir grubun petrol spor idmanını bastığı ve alacaklıların güçlükle ikna edildiği belirtildi. 
Ciddi sorunların yaşandığı Petrol spor’da büyük umutlarla transfer edilen Nurullah Dağaşan yaşanan sorunlar nedeniyle kulüpten ayrıldı. 2 peşinatları henüz ödenmediği bir çok sporcu kulübü federasyona vereceği gelen iddialar arasında.   
Başkan Ekrem Konaç’ın kötü yönetim gösterdiği kulüpte borç yükü her hafta daha da artarken, kulübün 1 milyon TL’nin üzerinde borcunun olduğu gelen bilgiler arasında bir çok sporcuya ödeme konusunda taahhütlerini yerine getiremeyen petrol spor’u zor günler bekliyor.  Spor kamuoyu Petrolspor’da yaşanan gelişmelere dair bir açıklama bekliyor.
Son 2 yıldır Manisa’ya atanan sporsever vali Ahmet Deniz ve birçok iş adamının büyük maddi destek verdiği, İddia, TFF, Spor Toto, Konaklama desteğine rağmen petrol spor’un yaşadığı maddi borç batağına bir anlam verilemezken, bir çok futbolcunun huzursuz olduğu Petrol spor’dan devre arası gitmek için kendilerine şimdiden kulüp aramaya başladıkları gelen haberler arasında. Petrol spor’da futbolcu alacaklarının 700 bin TL dolayında olduğu ve kulübü önümüzdeki günlerde büyük bir maddi krizin beklediği belirtildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=