Lütfen bekleyin..



Petrolspor tarihinin en kötü dönemini yaşıyor!

25 Kasım 2018, 15:49 - Okunma: 1239

60 yıllık mazisi olan Profesyonel futbol takımımız kötü yönetim nedeniyle son yılların en kötü günlerini yaşıyor. Sporseverler Petrolsporun Türkiye Petrollerindeki dönemini arar oldu. PETROLSPOR’DAN BİR HEZİMET DAHA..!Artvin Hopaspor’a da kendi sahasında 0-1 mağlup olan Petrolspor geçen hafta da Nazilli deplasmanında 2-0 önde olduğu maçı adeta rakibine hediye ederek sahadan 1 puanla ayrılabildi.

 Batman’ın Kozluk ilçesi nüfusunda olan Hopaspor’un Batman’dan galibiyetle ayrılması Petrolspor’un ne denli başarısız olduğunu gösterdi. Eski parayla milyonlarca lira borç batağında bulunan Petrolspor’da Teknik direktör Mehmet Ak’tan boşalan göreve bir yanlış daha yapılarak yardımcı antrenör Tahir Alagöz takımın başına getirildi. Petrolspor hoca tercihleriyle adeta deneme tahtasına döndü. 16 puanla 11. sırada bulunan Kırmızı Beyazlıların yönetim kurulu Başkanı Ekrem Konaç ve ekibinin başarısızlıkları Batman’ı sporda geri götürüyor.   


SPORCULAR KULÜPTEN ALACAKLI
Geçen yıl Başkan Ekrem Konaç’ın 3 trilyon ( İddia gelirleri, Vali Beyin destekleri ve iş adamlarının kulübe katkısı) harcanmasına rağmen başarısız bir sezon daha geride bırakılmıştı. Kulüp ligde güçlükle kalabilmişti. Petrolspor’un sadece futbolculara olan borcunun 700 bin TL civarında olduğu belirtilirken, sporcuların alacaklarının ödenmemesinin de başarısızlıkta bir etken olduğu belirtildi. Bu yılda spor kamuoyunu oyalayan Petrolspor yönetimi sezon başında başarı vaad etmiş ancak ilk 12 haftada hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı yaşattı. Bu senede 15’e yakın transferin yapıldığı petrolspor’un iyi yönetilmemesi nedeniyle kulüp son zamanların en kötü dönemini yaşıyor. Sporseverler sezon başında lige havlu atan Petrolspor’un yerli sporculara önem vermemesini de eleştirdi. Hopa maçı sonrasında taraftarlar yönetimi tekrar istifaya davet etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=