Lütfen bekleyin..



Petrolspor Başkanı Gülmez Basınla Buluştu

05 Mayıs 2017, 11:21 - Okunma: 1716

“Destek Olmazsa, Mütevazi bir takımla yola devam ederiz”Petrol Spor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek sezon değerlendirmesi yaptı. Toplantıda Kulübün bu sezon yaptığı harcamaları ve gelirleri açıklayan Başkan Aydın Gülmez, Petrolsporu iyi yönetebilecek ve hedefi olan bir Yönetim Kuruluna görevi devr edebileceklerini açıkladı. Başkan Gülmez ayrıca yeni sezondaki Petrolspor yol haritasının Vali Ahmet Deniz’le yapacakları görüşmeden sonra netleşeceğini söyledi. Petrol Spor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Kristal Park'ta kahvaltı eşliğinde, Basın mensupları ile bir araya gelerek takım değerlendirmesi yaptı.

Takım ve yönetim için basından öneri alan Gülmez, "Takıma ve ilimize fayda sağlayacak her türlü öneriye açığız." ifadelerini kullanarak, basınla şeffaf bir toplantı gerçekleştirdi. 3 buçuk seneyi aşkın bir süredir doğrusu ve yanlışı ile takımı yönettiklerini belirten Gülmez basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 
“GELİR 2 MİLYON TL, GİDER 4.5 MİLYON TL”
Petrol spora dışarıdan gelen desteği söyleyen Başkan Aydın Gülmez, " Yönetime giren yaklaşık 20 arkadaştan 300 Bin TL destek geldi. Sayın valimizin, iş adamlarımızın ve Özel idarenin bize sunduğu katkı 900 Bin TL. İddiadan gelen  420 Bin TL. Federasyondan gelen miktar ise 305 Bin TL. Toplamda 1 Milyon 900 Bin destek aldık. Bununla birlikte giderlerimizde var. Futbolcu transfer masrafları 2 Milyon 672 Bin TL. Teknik heyet masraflarının masrafı 150 Bin TL. Deplasman masrafları toplamda 200 bin TL. " olduğunu belirtti. Giderlerimiz 4.5 Milyon TL, Gelir 2 Milyon TL." diye belirtti.


“VALİ DENİZİN TAKIMA KATKISI BÜYÜK OLDU”
Basın mensuplarının, takımda İskelet bir kadro oluşturulması gerektiği önerisini destekleyen Gülmez, " Takımımızın İskelet kadrosu yok. Bu kadroyu oluşturmak için çok uğraşıyoruz. Dışarıdan gelen önerilere de açığız. İskelet takımı oluşturursak masrafımız azalabilir. Biz başarılı olduğumuzu söylemiyoruz. Fakat umduğumuz gibi destek alamıyoruz. Maalesef bu sezonda bir başarı elde edemedik. Bunu samimi bir şekilde sizlerle paylaşıyorum. Sayın Valimiz Ahmet Denizin bu sezon takımımıza ciddi bir desteği oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Belki Batman’da ilk kez sporu bu denli seven ve spora her anlamda destek olan bir valimiz var. Petrolspor Kulübü olarak valimize minnettarız. Önümüzdeki günlerde Sayın Valimizden randevu talep ederek görüşme yapacağız. Beklide yeni sezonun yol haritası bu şekilde ortaya çıkacak. Eğer ciddi bir destek bulamazsak önümüzdeki sezon mütevazi bir takımla mücadale edeceğiz."  diye konuştu.
“PETROLSPOR YÖNETİMİNİ DEVR ETMEYE HAZIRIM”
Yönetimde alınan kararların bazen sıkıntı yarattığını söyleyen Gülmez, " yönetimde alınan kararlar bazen doğru olmayabiliyor. Batman'a, Petrol Spor'a fayda sağlayacağına inanan kimse buyursun gelsin ben ona Petrol Spor'un yönetimini devredeyim. Biz Batman'ı ve takımı düşünüyoruz. Eğer bizden daha iyi yönetecek biri var ise tüm samimiyetimle takımın yönetimini ona devrederim. Her türlü desteğide vermeye hazırım. Takım başarılı oldukça kulübü onlar yönetsin. Önce Batman spor kamuoyunu ikna etsinler, sonra biz gereken her türlü kolaylığı gösteririz." ifadelerini kullandı.
Yeni sezona, Yeni stadyum ile başlamayı düşünen Gülmez, " Yeni sezona Yeni Stadyum ile başlayacağız gibi gözüküyor. " diye ekledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=