Lütfen bekleyin..



Hamidi, Türkiye Şampiyonlarını Kutladı

03 Mayıs 2017, 15:08 - Okunma: 1608

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, son dönemlerde, Türkiye derecesi elde eden sporcuları kutladı. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm faaliyet ve programlarını desteklediklerini belirten Hamidi, sporun en büyük tanıtım aracı olduğunu söyledi. Başta göreve gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve tüm ekibini kutlayan Hamidi, başarıların devamının gelmesi için herkesin büyük bir özveri ile çalışmasını istedi.

“SPOR EN BÜYÜK TANITIM ARACIDIR”
Sporun en büyük tanıtım aracı olduğunu belirten AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Türkiye’nin en genç nüfusa sahip illerden biriyiz. Onun için sportif, kültürel, sanatsal ve tüm alanlarda daha çok aktif olmalıyız. İlimizin pırıl pırıl gençleri son zamanlarda birçok spor dalında Türkiye dereceleri yapmaları bizler için büyük bir onurdur. Petrol kentimizi sportif faaliyetlerle ülke gündemine taşımak turizmin en büyük ayağıdır. Bunun yanı sıra bazı branşlarda Milli takımımızın formasını terleten Batmanlı genç kardeşlerim var. Hepsini tek tek kutlar, onların üzerinde emeği olanları da tebrik ederim. En kısa zamanda tüm başarılı sporcularımızla bir araya gelip, tanışmayı umut ediyorum.” diye konuştu. Hamidi ayrıca, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde, beldeler ve nüfus olarak ihtiyaç sahibi köylere de yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışmalarının sürdüğünü de sözlerinde ekledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=