Lütfen bekleyin..



Petrolspor üzerinden Batman’ı Karalamak isteyenlere tepki

30 Ekim 2018, 17:47 - Okunma: 1434

Bugün yeni şehir stadyumunda oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaşanan olay Türkiye gündemine oturdu. Süper lig temsilcisi Kasımpaşa’nın Batman’da ağırlandığı mücadele centilmen bir şekilde sürerken, maçın bitmesi beklenirken, kendini bilmez bir taraftarın attığı pet şişenin Kasımpaşalı futbolcunun yüzüne çarpması sonucu Batman Türkiye gündemine oturdu.

Kasımpaşalı futbolcu Kotia için Ambulans 2 kez sahaya çağrılırken, daha sonra hastaneye kaldırılan futbolcunun ilk yapılan kontrollerinden sonra takımla birlikte kafileye katıldı. Koita’nın yüzünde bir kesik yaralama veya morarma gözükmezken, kafileye katılan Futbolcu Teknik direktör Mustafa Denizliyle birlikte neşeli poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. Türkiye gündemine oturan futbolcuya atılan Pet şişe tasvip edilmezken, bir çok stadyumda daha ağır şekilde yaşanan olaylarda bile maçların tatil edilmemesi tartışma yarattı.  
Maçın devam etmesi gerekirken, sahada ciddi bir olay yaşanmamasına rağmen tatil edilen müsabaka nedeniyle Batman sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılması tepkiyle karşılandı. Twitter’da karalama kampanyası başlatılırken, olayda yaralanan Kasımpaşa sporcusu Keita’nın yüzünde morluk ve bir tedavi izi olmadan kafileye katılması herkesi rahatlatırken, sosyal medyada yaşanan küçük bir olay üzerinden Batman’ı karalamaya çalışan tüm kesimleri şiddetle kınıyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=