Lütfen bekleyin..



Petrolspor Kasımpaşa maçı yarıda kaldı

30 Ekim 2018, 16:18 - Okunma: 1350

Ziraat Türkiye kupasında kendi sahasında Süper lig temsilcisi Kasımpaşa’yı ağırlayan Petrolspor A.Ş. maçın 90. dakikasında sahaya atılan yabancı cisim nedeniyle müsabaka tatil edildi. 15 bin kişilik yeni stadyumdaki karşılaşmaya Batmanlı sporseverler büyük ilgi gösterdi. Maç Aspor'dan naklen yayımlandı.

Kasımpaşaspor’lu oyuncu Koita’nın yüzüne isabet eden pet şişe nedeniyle Kasımpaşasporun 2-3 üstünlüğüyle süren karşılaşma Hakemlerin soyunma odasına gitmesinden sonra tatil edildi. Maçla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Alınan bu kararla birlikte Petrolspor’a ağır bir ceza gelmesi beklenirken, müsabakayı yöneten hakemlerin aldığı tatil kararı tartışma yarattı. 


MAÇTAN DAKİKALAR
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trezeguet ve Diagne gibi as futbolcuları dinlendirdi.30. dakikada Tarkan Serbest, Paşa'yı öne geçirdi. 33'te Hasan Bilal farkı 2'ye yükseltti. İlk yarı Kasımpaşa'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.2. yarıya iyi başlayan Batman Petrolspor, 69'da Mustafa Bedirhan Çelik ve 71'de Ali Kuleli'nin sayılarıyla skoru eşitledi.85'te Ben Youssef'in golüyle Kasımpaşa tekrar üstünlüğü sağladı: 3-2.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=