Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, çim saha açılışı yaptı, malzeme dağıttı

19 Ekim 2018, 23:37 - Okunma: 1262

Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdare bütçesi ile yapılan sentetik yüzeyli çim sahanın açılışını yaptı ve amatör spor kulüpleri malzeme dağıtım törenine katıldı.19 Mayıs spor tesisilerinde 3 nolu sentetik çim sahada düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.

VALİ DENİZ, İL ÖZEL İDARESİ BÜTÇESİ İLE SPOR TESİSİNE KAZANDIRILAN SENTETİK ÇİM SAHASININ AÇILIŞINI YAPTI
 
Malzeme dağıtım töreni öncesi 19 Mayıs Spor tesislerinde İl Özel İdaresi tarafında 1 milyon bütçe ile yapılan 3. sentetik çim sahasının açılışını yapan Vali Deniz, sahanın hayırlı olması temennisinde bulundu.


 
Valiliğimiz tarafından ilimizde faaliyet gösteren 30 amatör spor kulübüne yaklaşık 250 bin lira değerindeki  malzeme dağıtım törenine katılan Vali Deniz,  spor kulüplerinin yönetici ve sporcularıyla bir araya gelerek, sporcularla bir süre sohbet edip  kendilerine başarılar diledi.
 
Malzeme dağıtım töreninde, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Akyol ve Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaptılar.


 
VALİ DENİZ “SPOR YAPAN İNSAN,  YANLIŞA BULAŞMAZ”
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Deniz,“Sporda önemli olan amatör ruhtur, bu nedenle amatör spor kulüplerini özellikle destekliyoruz. Çünkü genç bir nüfusumuz var.  Eğer bu geç nüfusumuzu gerçek anlamda spora yönlendirebilirsek Batmanlı gençlerimiz, Türkiye şampiyonu Avrupa ve dünya şampiyonu niye olmasınlar. Spor alanında tesisleşme konusunda son yıllarda oldukça iyi bir duruma geldik.Bizler sporun her alanını desteklemeye çalışıyoruz. Çünkü spor yapan insan,  yanlışa bulaşmaz, kötülüklerden kendisini uzak tutar, toplumla kaynaşır, paylaşımcı olur. Onun için okul sporlarını da önemsiyoruz. Okul bahçelerimiz spor alanlarına dönüşsün istiyoruz. İlçelerimizde de aynı şekilde spor yatırımları devam ediyor.  Bu sayede bütün ilçelerimizde amatör spor müsabakaları oynanır hale gelecek” diye konuştu.
İlimizde  spor altyapısının güçlendirmesi için birçok projenin yürütüldüğünü  ifade eden Vali Deniz,  “Bir taraftan da yapımı tamamlanan 15 bin kişilik şehir stadının açılış hazırlıklarını yapıyoruz. 15 bin kişilik şehir stadı, olimpik yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı. Bu spor tesislerinin maliyeti yaklaşık 100 milyon liradır.  Buda devletimizin spora ve Batman’a verdiği önemin bir göstergesidir” diye konuştu.
 
VALİ DENİZ, “İLİMİZİN LİSANLI SPORCU SAYISI 4 BİN 600’DEN 17 BİN 800’E ÇIKTI”
 
İlimizde sportif faaliyetlere destek veren kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Vali Deniz, ilimizde 2 yıl önce 4 bin 600 lisanslı sporcu variken, bu gün katlamalı bir yükselişle 17 bin 800 lisanslı sporcusu olduğunu ifade etti.
 
Konuşmasının sonunda sporculara maçların centilmenlik havasında geçmesi temennisinde bulunan Vali Deniz, iki yıl önce başlatılan “Burası Batman Burada Küfür Yok” sloganına bağlı kalınmasını istedi.
 
 
Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören,  sona erdi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=